Invisalign
Fidentist behandeling

Invisalign

Een onzichtbare beugel met sneller resultaat en meer comfort

Invisalign-behandelingen zijn klinisch bewezen doeltreffend. In de handen van een ervaren Invisalign-provider kan de behandeling worden toegepast bij milde tot complexe tandcorrecties.

De transparante aligners van Invisalign zijn op maat gemaakt. Ze passen perfect over uw tanden waardoor u geniet van een verbeterde controle van de tandcorrectie . Uw tanden verplaatsen zich geleidelijk of draaien zelfs indien nodig.

De doorzichtige aligners van Invisalign zijn uitneembaar, u kunt dus alles doen zoals normaal: tanden poetsen, flossen, eten en op de foto.

Hoe werkt invisalign?

U komt eerst om uw wensen te bespreken. daarna maken we afdrukken en foto’s om het Invisalign plan te maken. Dit plan wordt met u besproken. Aan de hand van een visualisatie op de computer kunnen wij u het beoogde resultaat laten zien.  Als u akkoord gaat met het plan kunnen we beginnen met de behandeling.

Speciale tools voor het plannen van de behandeling zorgen ervoor dat u maar om de 4 tot 8 weken moet langskomen bij ons voor korte afspraken. Wij geven dan de volgende reeks aligners die u waar u ook bent elke 1 a 2 weken kunt verwisselen.