Onzichtbare beugel
Fidentist behandeling

Onzichtbare beugel

Een onzichtbare beugel met sneller resultaat en meer comfort

Behandelingen met een onzichtbare beugel zijn klinisch bewezen doeltreffend. Bij Fidentist Tandartsen zijn we ervaren met zowel Invisalign als ClearCorrect waarmee milde tot complexe tandcorrecties kunnen worden behandeld.

De transparante aligners van Invisalign en ClearCorrect zijn op maat gemaakt. Ze passen perfect over uw tanden waardoor u geniet van een verbeterde controle van de tandcorrectie. Uw tanden verplaatsen zich geleidelijk of draaien zelfs indien nodig. De aligners zijn uitneembaar, zodat je kunt eten, drinken en jouw gebit kunt verzorgen zoals je normaal zou doen.

Wil je je glimlach verfraaien, maar geen zichtbare beugel dragen? Dan is een doorzichtige beugel misschien wel iets voor jou. Kom langs in de praktijk, dan kijken we samen hoe we jouw mooiste glimlach kunnen bereiken.

 

Hoe werkt een onzichtbare beugel?

U komt eerst om uw wensen te bespreken. Daarna maken we afdrukken en foto’s om het behandelplan te maken. Dit plan wordt met u besproken. Aan de hand van een visualisatie op de computer kunnen wij u het beoogde resultaat laten zien.  Als u akkoord gaat met het plan kunnen we beginnen met de behandeling.

Speciale tools voor het plannen van de behandeling zorgen ervoor dat u maar om de 4 tot 8 weken moet langskomen voor een korte afspraak. Wij geven dan de volgende reeks aligners die u, waar u ook bent, elke 1 a 2 weken kunt verwisselen.

De lengte van de behandeling met aligners is afhankelijk van de situatie in de mond en zal daarom per persoon verschillen. Gemiddeld genomen duurt een behandeling 6 maanden tot 1,5 jaar.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een behandeling met aligners?