Over Fidentist
Tandartsen Den Haag

Fidentist Tandartsen

De beste tandheelkundige zorg voor iedereen

Wij bieden kwaliteit en goede communicatie in combinatie met een prettige sfeer. Verder bent u bij ons verzekerd van de meest moderne apparatuur waardoor wij de beste behandelingen kunnen aanbieden.

De praktijk is gevestigd midden in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. De hoofdingang van de tandartspraktijk bevind zich aan de Anna Paulownastraat 36, ons parkeerterrein is gelegen aan de Trompstraat 61. Hier kunt u gratis en veilig uw auto of fiets parkeren.

De praktijk

Onze filosofie is dat onze patient bij ons terecht kan voor heel het tandheelkundig spectrum: algemene tandheelkunde, mondhygiëne, orthodontie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen, esthetische tandheelkunde, een kunstgebit met of zonder implantaten en ga zo maar door. Daarbij vinden we het erg belangrijk dat onze patiënten zich op hun gemak voelen. Dat begint al bij het eerste contact met onze praktijk, of dat nu telefonisch of aan de balie is. Vriendelijk personeel, een goede kop koffie in de ontvangstruimte, een sfeervolle inrichting en vanzelfsprekend tandheelkunde van optimale kwaliteit.

Goed opgeleide medewerkers en moderne techniek
Goed opgeleide medewerkers en moderne techniek

Schrijf je gemakkelijk en gratis
in bij Fidentist Tandartsen