Ontdek de beste mondzorg in Den Haag bij Fidentist Tandartsen
Fidentist nieuws

Ontdek de beste mondzorg in Den Haag bij Fidentist Tandartsen

Geplaats op: 26 februari 2024

Op zoek naar een tandarts in Den Haag?

In onze moderne tandartspraktijk vind je alle vormen van hoogwaardige tandheelkunde. Met onze specialistische werkwijze en heldere communicatie bieden wij iedere patiënt de meest optimale behandeling. Onze praktijk is gevestigd midden in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. De hoofdingang van de tandartspraktijk bevind zich aan de Anna Paulownastraat 36.

Onze praktijk heeft veel voordelen:

We bieden de beste tandheelkundige zorg voor iedereen. Naast talentvolle behandelaars, beschikken wij over de nieuwste apparatuur. Je wensen staan bij ons centraal en wij nemen graag de tijd om deze met je door te nemen. Wij vinden het van groot belang dat je altijd een prettige ervaring hebt.

Iedereen krijgt een glimlach
bij Fidentist Tandartsen Den Haag

Ontdek zelf waarom onze patiënten ons waarderen als dé tandartspraktijk in Den Haag die uitblinkt in professionaliteit, zorg en klanttevredenheid.

Ik ben ontzettend tevreden over deze tandarts in Den Haag. Ik kan altijd goed terecht, wordt goed geholpen en krijg passende adviezen die mij echt helpen.

Floor Van Beek

Uitstekende service! Ze leggen elke stap van het proces uit en ik vertrok tevreden met een zeer schone glimlach.

lurianny Dirksz

Zeer tevreden over Fidentist! Bij binnenkomst wordt je warm ontvangen door de fijnste receptioniste van Den Haag. Er wordt door haar altijd fijn meegedacht in mogelijkheden voor afspraken etc.

Michelle Hoogenband

Geweldige tandarts! 100% aanbevelen! Schoon, professioneel en erg aardig en geduldig.

Emma Revis

Al een aantal keer hier geweest met de kinderden en een hele goede ervaring gehad, ze nemen de tijd voor de kinderen. Mooie wachtruimte, aardige mensen, zowel een fijne behandeling bij de tandarts als bij de mondhygiënist.

Pim van Nes

Mondzorg behandelingen in Den Haag

Onze uitgebreide diensten omvatten niet alleen basispreventie en algemene tandheelkunde, maar ook gespecialiseerde behandelingen zoals implantaten, facings, onzichtbare beugels, esthetische tandheelkunde en mondhygiënist. Als het weer tijd is voor een algemene controle of je hebt een meer complexe ingreep nodig, ons ervaren team staat voor je klaar om jouw specifieke behoeften aan te pakken en een behandelplan op maat voor je te maken.

Ons team staat voor je klaar

Bij Fidentist Tandartsen Den Haag streven we niet alleen naar gezonde tanden, maar ook naar tevreden patiënten. Ons vriendelijke team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het bereiken en behouden van een stralende glimlach.

We heten nieuwe patiënten van harte welkom en kijken graag samen naar een afspraak die goed past in jouw planning. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak of als je meer wilt weten over onze tandheelkundige diensten.

Maak gemakkelijk via de website een online afspraak. Jouw glimlach is onze passie!